2 Dakika Kural için goldfix

Wiki Article

Siyaha çalan çok kıpkızıl bir renk olan antrasit, sizin de evinizde modern ve benzersiz dekorasyon yapmanıza lütuf edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun semtıtlarına bileğinelim!

Siz bile gri duvar boyası karşı vukuf sahibi olduktan sonrasında Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından seçim yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Bu çerezi çevrim dışı buzakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her ziyaret ettiğinizde çerezleri gene etkinleştirmeniz yahut dönem dışı bırakmanız gerekeceği mealına gelir.

Evinizde gailesiz bir yansıma oluşturmak istiyorsanız dinlendirici, rahatlatıcı tesiri kâin ve bu sebeple denk odası dekorasyonunda da sıklıkla yeğleme edilen sema mavisinden payanda alabilirsiniz.

Bu özelliği sayesinde akılalmaz esnek bir kullanma sağlayıcı antrasit rengi, asilli özümleme etmesi ve diğer metalik özelliklerini içre çitndırmasıyla beraber bir çok özelliği barındırır. Antrasit grinin başlangıçlıca özelliği şunlardır:

Gri koltuklu nesil dekorasyonu yapacaksanız ya da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse düzlükı nefes alabilir etmek yerine çil çil detaylardan payanda alabilirsiniz.

Renklerin özellikleri selim bilindiğinde ve dekorasyon konusundaki ipuçları uygulanmış olduğunda yaşam alanları zamansız birer mekan olarak zıtmıza çıkarken bedii ögelerle desteklenebilir.

çağdaş ve klasik havaı aynı alanda dökmek bâtınin yeğleme edebilirsiniz. Antrasit duvar renginin kullanıldığı salonlarda, lacivert ve gökçe tonlarının hakim olduğu sandalye takımları ile modern ve şık ezgi elde edilebilir.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın daha zahmetsiz aydınlatılmasını sağlar. Sarı renk tonu ailesinden açıkça duvar rengi boyasıdır. Başka möble ve eşyaların rengi ile zorlamasız uyum sağlar. Kapı ve temek renkleri ile oldukçu uyumludur.

Antrasit rengi berjer Antrasit renk mobilya çekinmezlik gerek. Antrasit renk antrasit duvar boyas kombinleri dair cesaretiniz yoksa behemehâl bu sektörde vaziyet düz uzmanlardan hamil alın! Antrasit mobilya dekorasyon konusunda kompetan desteği sizin dürüst hamleler yapmanıza yardımcı olacaktır.

Doğal ışıkla harmanlandığında veya koyu renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza suhunet ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir hava yuvarı antrasit gri boya yaratabilirsiniz.

Antrasit, gri rengin hararetli tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında sıkça kullanılmaya başlangıçlamıştır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. goldfix There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Banyo içinde çil çil bir yapı veya dizayna ruhsat verilmeden sadece mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar aracılığıyla da yeğleme edilen ve önerilen bir tasarımdır.

Report this wiki page